Youth Clinic

Runners’ lab Athletics Team

01

Youth Clinic 2022

Om het zomerseizoen van 2022 in schoonheid af te ronden organiseren we vanuit het Runners’lab Athletics Team een exclusieve Youth clinic. De datum zal later meegedeeld worden.

Door middel van deze Youth Clinic willen we jullie leren kennismaken met onze professionele manier van coaching en vooral jullie trainers ook nuttige data meegeven voor de toekomst. Naast een praktijksessie waarbij de focus voornamelijk op techniek en snelheid zal liggen, bieden we tegelijkertijd ook een theoretisch moment aan waarbij RAT-coach Tim Moriau zijn kennis rond jeugdtraining met jullie ouders en trainer zal delen.

De organisatie is in handen van Runners’ lab Athletics Team. De clinic staat onder leiding van Thomas De Bock en Tim Moriau.

16u
Verwelkoming van atleten, ouders en trainers door het Olympic Running Team

16u30
Visie van Tim Moriau (hoofdcoach Runners’lab Athletics Team) op jeugdtraining voor de ouders en coaches. Terwijl deze presentatie plaatsvindt, krijgen de atleten een training aangeboden onder meer onder begeleiding van onze Olympische atleten (zoals Isaac Kimeli)

18u
Na afloop van de clinic krijgen de atleten de kans om o.a. met Isaac op de foto te gaan & kunnen ze zich herstellen bij het nuttigen van een versnapering aangeboden door ons team.

Wenst u op de hoogte te blijven in verband met de Youth Clinic? Vul onderstaand formulier in.

02

Op de hoogte blijven?